Empresa

L´any 1997, va néixer el projecte armoe, de la mà de l´economista Joan Salom Riera. Coneixedor, com pocs, de les necessitats i inquietuds dels autònoms i petites empreses de Mallorca, va iniciar el seu camí conjuntament amb el Graduat Social Antoni Tomàs Quetglas, i així des de gener de 1998 ambdós professionals, juntament amb l´Equip Humà de armoe, han vingut aportant els seus coneixements i assessoria a un ampli ventall d´empreses, autònoms i particulars , tant en aspectes fiscals i comptables com en aspectes laborals i de seguretat social.

Malauradament a l´octubre de 2017 Joan Salom Riera, ens ha deixat, tot i que les seves inquietuds, la seva empenta i la seva filosofia continuen en l´ADN de armoe.

El seu missatge ha estat enviat correctament, ens posarem en contacte amb vostè el més aviat possible.

Gràcies per contactar amb Armoe.

Assessoria Laboral

El nostre equip dirigit pel Graduat Social Antoni Tomàs Quetglas, li proporcionarà l´assessorament i gestió necessaris per a la seva empresa en les següents matèries:

Assessoria Fiscal

Des del nostre departament Fiscal dirigit per l´economista Eduardo Sanromà López, li oferim un assessorament global en matèries impositives i comptables, i us proposem els següents serveis:

Notícies

Articles recents per el seu interès

Novament les decisions dels nostre polítics, generan una inseguretat jurídica generalitzada i aplicant efectes retroactius, demostrant una vegada més les inquietuts recaptadores.

https://www.eleconomista.es/legislacion/noticias/9681832/02/19/Hachazo-de-Hacienda-de-1000-millones-los-padres-tendran-que-devolver-lo-desgravado-por-el-colegio-concertado.html

IRPF MATERNITAT

UN COP MÉS, L'ADMINISTRACIÓ DE JUSTÍCIA RECTIFICA L'ACTUACIO DE L'AGÈNCIA TRIBUTÀRIA

 

http://www.expansion.com/economia/2018/12/02/5c0421df22601dfb788b45ae.html

EMBARGAMENTS

26-11-2018.  UN BON MAL DE CAP PER LES EMPRESES,  SON ESL DIFERENTS EMBARGAMENT QUE HAN D' APLICAR A PROVEIDORS O TREBALLADORS

 

http://www.legaltoday.com/practica-juridica/fiscal/fiscal/la-notificacion-de-diligencia-de-embargo

clients satisfets

Els nostres clients creixen amb nosaltres i nosaltres som grans gràcies a la seva confiança

Contacta`ns

El nostre horari de dilluns a dijous és de 09:00h a 17:00h El divendres de 09:00h a 14:00h

Els camps marcats amb el símbol * són obligatoris.